Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
oproep plaatsen
U kunt hier ook úw oproep plaatsen. Vul het formulier in, en na controle wordt uw advertentie op het prikbord geplaatst.

oproepen
Start inschrijving Zomerkampen
{mtx_images_text}

Op 1 februari 2015 starten de inschrijvingen voor de Zomerkampen weer!

Stichting Zomerkampen Breda (Zoka) organiseert ook aankomend jaar weer een drietal kampweken voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar uit Breda en omstreken. Het Brakkenkamp (6-9 jaar) en het Tienerkamp (10-12 jaar) worden gehouden op het terrein Sparrenhof in Tilburg. Het Jongerenkamp (13-16) gaat op de fiets naar activiteiten in de omgeving van Tilburg en overnacht op verschillende lokaties.

De kampen worden gehouden in de eerste drie weken van de zomervakantie van het basisonderwijs:
•Week 1: 20 t/m 25 juli 2015
•Week 2: 27 juli t/m 1 augustus 2015
•Week 3: 3 t/m 7 augustus 2015: In deze week is de begeleiding intensiever dan in de voorgaande weken en is er extra aandacht voor het bieden van rust en structuur. Kinderen die in deze week meegaan komen o.a. van het speciaal onderwijs, van woongroepen of hebben een Rugzakje.

Korting voor Bredapas-houders!
De gemeente Breda ondersteunt kinderen uit gezinnen met een Bredapas door 50% van de deelnemersbijdrage te vergoeden. Speciaal voor gezinnen met een Bredapas gaan de inschrijvingen al open op 15 januari 2015!

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op http://www.zomerkampenbreda.nl. Voor vragen en extra informatie kunt u mailen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).Contact: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)


 

© Cultuurwinkel Breda