Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
oproep plaatsen
U kunt hier ook úw oproep plaatsen. Vul het formulier in, en na controle wordt uw advertentie op het prikbord geplaatst.

oproepen
Macbeth zoekt spelers!
{mtx_images_text}

Macbeth… geschreven door William Shakespeare en nog steeds een actueel verhaal over macht. Bij Het Zuidelijk Toneel regisseert Lucas De Man deze voorstelling waarin het deze keer juist eens over ONmacht gaat:
Macbeth van Het Zuidelijk Toneel gaat over een man die zijn zoon verloor in de oorlog waar hij leiding aan gaf. Gekweld door verdriet, woede en onmacht probeert hij zich staande te houden. Maar kan dit nog als iedereen iets van je wil en alles wat je doet en zegt openbaar is?

Rondom Macbeth kun jij zelf ook aan de slag bij het spelproject To act or not to act! We starten in januari 2016 met twee groepen: 15 tot 19 jaar en 20 tot 88 jaar. Samen met de regisseur onderzoek je een thema (klik hier voor de werkwijze) en maak je de voorstelling én je krijgt een masterclass door HZT acteurs! Allemaal in de repetitieruimtes van Het Zuidelijk Toneel in Tilburg aan de Ringbaan Oost. 
                                           
Heb je zin om mee te doen OF ken je anderen die dit leuk vinden? Stuur dit bericht door of deel het op Facebook!
Meld je aan vóór 4 december voor de auditie in december 2015 door een mail te sturen aan .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)Contact: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)


 

© Cultuurwinkel Breda