Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
01 09 2014
We gaan weer op Ontdekking!
Als je goed om je heen kijkt, zie je dat alles gekleurd is (aldus K. Schippers)! Ook dit schooljaar gaan de Bredase kinderen dit aan de lijve ondervinden tijdens de diverse activiteiten van De Ontdekking.

Een paar praktische zaken om alles optimaal te laten verlopen: 

Roostering
Alle activiteiten van De Ontdekking zijn kort voor de zomervakantie ingeroosterd. Via de roostersite zijn de groepen, locaties en tijden te vinden. Raadpleeg kort vóór de activiteit altijd de actuele versie van het rooster op eventuele wijzigingen. 

Het rooster is voor schoolgebruik uit te printen. De procedure daarvoor is onlangs per mail en per post doorgegeven aan de contactpersonen, samen met aanvullende informatie over onder meer inlog, schoolgegevens, bezorgservice kunstkisten en het volgen van de ICC-cursus.

Ontdekking op maat voor pilotscholen 
Nieuw in dit schooljaar is de aangepaste deelname door enkele scholen in het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit. Deze pilotscholen lopen vooruit om het programma van De Ontdekking op maat van de school te kiezen. Vanaf volgend schooljaar zal dit voor steeds meer scholen worden toegepast.

Opening Cultureel Schooljaar
Op donderdag 18 september zijn alle contactpersonen welkom bij de Opening van het Culturele Schooljaar. Dan wordt ook een nieuwe poster van De Ontdekking uitgereikt. Een roosterposter kan je zelf uitprinten. zie de instructies!

Bijeenkomsten werkgroepen De Ontdekking
Extra aandacht wordt ook gevraagd voor de bijeenkomsten van de werkgroepen van De Ontdekking. Informatie, indeling en overzicht van data en scholen vind je terug in onze agenda 

© Cultuurwinkel Breda