Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
21 01 2016
Proeflessen Telekids Musicalschool (4-14 jaar) in februari
De Telekids Musicalschool start in februari in gemeente Breda. Er zijn in februari proeflessen voor iedereen die de sfeer wil komen proeven. De start in Breda is een initiatief geweest van meerdere enthousiaste partijen.

Er werd door KBS de Horizon een reeks workshops binnengehaald van de Telekids Musicalschool voor hun leerlingen. Dit viel in de smaak en zo ontstond er een enthousiaste groep die graag niet alleen enkele workshops voor alleen de kinderen van de school wilde verwezenlijken, maar het gehele lesprogramma naar Breda wilde halen waaraan alle kinderen uit Breda mee kunnen doen. Alle betrokkenen zijn heel blij dat het is gelukt en de Telekids Musicalschool met haar hele lesprogramma naar Breda komt.

Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 wordt er les gegeven aan kinderen tussen de 4 en 9 jaar in 40 plaatsen door het hele land. Het lesprogrammabestaat uitzang, dans en acterenen wordt gegeven door een ervaren vakdocent. Er is een groep voor 4 t/m 6 jaar en voor 7 t/m 9 jaar. Onder het initiatief ‘RTL Talent Academy’ is er ook een lesaanbod voor 10 t/m 14 jaar.

Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden, werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo worden sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen gestimuleerd. De leerlingen krijgen bovendien bijzondere kansen. Zo zijn er gastlessen van musicalsterren en bestaat de mogelijkheid om audities te doen en zelfs mee te werken aan tv-programma’s. Twee keer per jaar laten de leerlingen zien wat zij hebben geleerd in een musical voorstelling.

In februari zijn er proeflessen; alle kinderen van alle scholen en wijken zijn van harte welkom.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.telekidsmusicalschool.nl

  

© Cultuurwinkel Breda