Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
04 06 2014
Laatste oproep!  Intekenen op De Ontdekking 14/15
Alle basisscholen die volgend jaar De Ontdekking volgen zijn op de hoogte gebracht van (het gedeeltelijk nieuwe) aanbod van de Kleine en Grote Ontdekking en het Extra Aanbod. Intekening op de projecten voor het nieuwe rooster is nog mogelijk tot uiterlijk zondag 15 juni 2014.

Je kunt daarvoor inloggen met je schoolcodes. Na het invullen van de nieuwe schoolgegevens voor 14/15 (o.a. groepen, namen, aantallen) kan het betreffende aanbod per groep worden aangeklikt en ingevuld. Zijn de schoolgegevens nog niet precies bekend, dan kun je met de bestaande gegevens alvast intekenen op de roosters en die later (laten) aanpassen.

Extra aandacht voor het Extra Aanbod
Bijvoorbeeld film-aanbod van Chassé Cinema (in plaats van Klassefilm), drie concerten voor verschillende leeftijdsgroepen door philharmonie zuidnederland en de kleinschalige voorstelling Theater te Voet; een samenwerking tussen Muzipo en De Stilte. Nieuw is ook de workshop in de groep na het volgen van een podium-voorstelling in het kader van de Grote Ontdekking. De meeste scholen hebben na besteding van respectievelijk (per leerling) € 4,75 of € 7,25 voor de Kleine of Grote Ontdekking nog budget over van de jaarlijkse rijksbijdrage voor cultuureducatie.
Kijk voor meer informatie op de pagina Financiering en subsidies.

Scholing
Aangaande het scholingsbudget kan er nu ook al via De Ontdekking worden ingetekend op diverse cursussen in het volgende schooljaar op het gebied van deskundigheidsbevordering m.b.t. cultuureducatie.

In de week na 15 juni wordt gecorrespondeerd met scholen en instellingen om de roosters (inclusief busvervoer) compleet te maken, waarna in de week van 23 juni het nieuwe rooster van De Ontdekking 14/15 digitaal wordt gepubliceerd. Voor alle vragen en correspondentie is coördinator Peter Korz op schooldagen van 14.00 tot 18.00 uur doorgaans bereikbaar via 076 - 529 43 41 of via peter@cultuurwinkelbreda.nl

 


  • .

  •  

    © Cultuurwinkel Breda