Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
05 02 2015
Kunstbalie Inspiratiedag VO
Donderdag 5 maart organiseert Kunstbalie van 9 tot 16.30 uur in samenwerking met Cultuurwinkel Breda de jaarlijkse ‘Inspiratiedag VO - Kunsteducatie in de 21e eeuw’.

Er is van alles gaande binnen het onderwijs en de media: de termen ‪#onderwijs2032, 21st Century Skills, Cultuureducatie met Kwaliteit enMakers-onderwijs zijn anno 2015 niet meer weg te denken. Wat betekenen die veranderingen voor het onderwijs bij jou op school en hoe kan jij er als persoon en als kunstvakdocent mee aan de slag? Want is het naast 'wat' we onze leerlingen leren en 'hoe' we ze dat leren, niet ook belangrijk van 'wie' ze dat leren?

Op de Kunstbalie Inspiratiedag VO onderzoeken we samen de kansen om kunst en cultuur weer stevig op de kaart te zetten!

Dit jaar is Podium Bloos de locatie waar docenten uit Noord-Brabant en ver daarbuiten bij elkaar komen om zich te laten inspireren en kennis en ervaring uit te wisselen. Van Bredase VO-scholen wordt op deze dag een grote opkomst verwacht. Schrijf je in!


Programma
Aan de concrete invulling van het programma wordt hard gewerkt. Zoals voorgaande edities kun je weer een dag vol workshops, kunstconfrontaties en presentaties verwachten waarin de nieuwste en meest actuele ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie in het voortgezet onderwijs terugkomen. We houden je via de website, de nieuwsbrief en onze sociale kanalen op de hoogte van de laatste updates over het programma!

 

Deelnamekosten: € 115,- inclusief lunch
Tip: vraag je directie of dit bedrag van je scholingsbudget betaald kan worden.

Let op: de eerste tien studenten mogen deelnemen voor slechts €25,- Dit kan op het inschrijfformulier worden aangegeven.

Locatie: Podium Bloos  Speelhuislaan 151  4815 CD  Breda (T 076 - 572 08 05) op loopafstand van het station

Inschrijven en informatie: Via onderstaande links 

© Cultuurwinkel Breda