Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
05 06 2014
Hidden Garden app vanaf 28 juni beschikbaar
Vanaf 28 juni kan je met de app Hidden Garden wandelen door augmented reality omgevingen in het Chassé Park. De augmented reality omgevingen zijn gecreeërd door verschillende internationale teams die deelnemen aan Hack the Park tijdens de Visual Design Week XS.

Huis voor Beeldcultuur organiseert tijdens de Visual Design Week XS ( 24 t/m 27 juni in StadsGalerij) het project ‘Hack the Park!’. Hack the Park is een strijd van 72 uur tussen vier internationale 'augmented reality'-teams. De teams worden uitgedaagd om een originele, creatieve en innovatieve 'augmented reality' omgeving te creëren in het Chassé Park in Breda. De ar-omgevingen worden gebundeld in een app, genaamd Hidden Garden. In de app is een wandeling door het Chassé Park uitgestippeld, die je meeneemt langs de verschillende omgevingen.

Vanaf 28 juni is deze app gratis te downloaden op Android of iOS apparaat.

Tijdens de Visual Design week XS kan je van 25 t/m 27 juni van 12.00-18.00 naar het Visual Design Lab. Ontdek verrassende apps, (serious) games en andere actuele toepassingen. Test de nieuwe ontwikkelingen uit Silicon Valley in het lab: Oculus Rift, Google Glass en meer. Toegang gratis.

Visual Design Week XS: 24-27 juni 2014 in StadsGalerij (Chassé Park) te Breda 

© Cultuurwinkel Breda