Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
10 08 2015
Gezocht! Juniorgidsen
Gezocht! Juniorgidsen die tijdens Open Monumentendag Breda rondleidingen geven.


Ben je tussen de 7 en 17 jaar? Wil je publiek rondleiden door een monument? En ben je beschikbaar op zaterdag 12 en/of zondag 13 september 2015 tijdens Open Monumentendag Breda?

Open Monumentendag opent 12 en 13 september alle monumenten, ook gebouwen die normaal niet toegankelijk zijn. Het thema is dit jaar ‘Kunst en Ambacht’. Open Monumentendag gaat niet alleen over bijzondere gebouwen, maar ook over de mensen die erin wonen en werken. De kunsten en ambachten die in deze gebouwen te zien zijn.De Gemeente Breda heeft ook dit jaar weer een bijzonder programma samengesteld. En dit jaar voor het eerst met juniorgidsen.

Juniorgidsen gaan publiek rondleiden door een monument en vertellen vanuit hun beleving over het gebouw, de mensen die er in wonen en werken. De kunsten en ambachten die beoefent worden en de bijzonderheden van het pand.Open Monumentendag en de Gemeente Breda verzorgen een training waarin je leert publiek rond te leiden. De training bestaat uit een introductie, een voorbeeldrondleiding op locatie en het oefenen van je eigen rondleiding. Meer informatie volgt na aanmelding.

 

Heb je er zin in? Meld je snel aan voor deze unieke ervaring! cindy@cultuurwinkelbreda.nl

  

© Cultuurwinkel Breda