Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
04 06 2014
De eerste Ontmoeting!
Op woensdag 21 mei vond De Ontmoeting plaats, een avond waarop VO docenten en culturele instellingen met elkaar aan tafel gingen. Scholen en instellingen deelden op informele wijze hun ervaringen en dromen met elkaar. De Ontmoeting zal zeker een vervolg krijgen.

Podium Bloos was de perfecte locatie voor een informeel programma waarin elkaar beter leren kennen centraal stond. Door ervaringen en dromen te delen kwam het gesprek tijdens de drie gangen vanzelf op gang. Niet alleen instellingen en scholen, maar vooral ook scholen onderling wisselden leerzame ervaringen met elkaar uit. We hebben de indruk dat iedereen met een dosis inspiratie, ideeën en vergroot netwerk naar huis is gegaan.

Netwerk & Maatwerk
We zijn heel benieuwd naar de uitwisselingen en samenwerkingen die hier uit zullen ontstaan. We hopen het terug te zien in de Maatwerk-aanvragen en in de gesprekken die we met iedereen afzonderlijk graag willen voeren. Cultuurwinkel Breda adviseert en verbindt graag vanuit de vraag van de school of instelling.

De Ontmoeting zal zeker een vervolg krijgen. Op 18 september is iedereen weer van harte welkom voor de opening van het culturele schooljaar. Ook hier staat ontmoeting centraal en hopen we je te inspireren met een speciaal programma rondom Beeldcultuur. Zet 29 oktober alvast in de agenda voor volgende Ontmoeting! 

© Cultuurwinkel Breda