Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
08 12 2014
Cultuurwijzer Breda-Oost beschikbaar
De Cultuurwijzer is vanaf nu beschikbaar voor alle kinderen, ouders en scholen in de wijk Breda-Oost! Een Cultuurwijzer is een overzicht van alle cursussen theater, muziek, dans en beeldende vorming en evenementen die in de wijk plaatsvinden, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In 2016 zal voor heel Breda per wijk een eigen Cultuurwijzer beschikbaar zijn.

De Cultuurwijzer Breda-Oost staat in het magazine Breda-Oost, is te downloaden via onderstaande link en is inmiddels verspreid onder de inwoners van Breda Oost.

 

Nieuwe Veste wil voor alle wijken in Breda een compleet overzicht van het naschoolse aanbod realiseren. Op deze manier is duidelijk hoeveel er voor kinderen te doen is in de wijk en welke culturele aanbieders je als school ook kunt vragen om in de klas een activiteit te leveren of een project vorm te geven. Meer hierover onder Informatie voor Leerkrachten op deze site. Hier vind je ook de Cultuurwijzer voor de Haagse Beemden. 
 
Uiteraard hebben we nog niet alles in beeld. Dus als je ook een aanbod hebt en je wilt in een Cultuurwijzer komen te staan, stuur dan een mail aan Iris Stolk (i.stolk@breda.nl) met je aanbod. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
 
 
Zo kan elk kind en ouder in de toekomst zien wat er in de wijk te doen is aan kunst en cultuur!
 

De Cultuurwijzer wordt mogelijk gemaakt door subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie en financiering van de gemeente Breda en is ontwikkeld door de cultuurcoaches van Nieuwe Veste. Voor meer info: Iris Stolk, cultuurcoach Nieuwe Veste.  

© Cultuurwinkel Breda