Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
30 04 2015
Chassé presenteert ... de Musicalwedstrijd!
Stelt u eens voor: geen aula, gymzaal of buurthuis, maar een afgeladen zaal in het Chassé Theater. De kinderen backstage in de kleedkamers van de artiesten. Begeleiding van echte geluid- en lichttechnici. Een groot podium met decorstukken die omhoog gehesen kunnen worden. Licht uit, spot aan. Het doek gaat open en daar staan de kinderen in een écht theater te stralen! Een onvergetelijk afscheid van groep 8 geheel verzorgd door het Chassé Theater. Dit kan met uw klas werkelijkheid worden…

Het Chassé Theater organiseert De Groep 8 Musicalwedstijd. Hebben jullie een toffe musical die het verdient om voor familie, vriendjes en vriendinnetjes opgevoerd te worden in het Chassé Theater? Meld uw klas aan via educatie@chasse.nl.

De eerste 20 aanmeldingen worden op dinsdag 16 juni uitgenodigd om 5 minuten uit de musical voor een speciale jury te presenteren. Daarnaast zijn er zang- en acteer-workshops te volgen om de schoolmusical naar een nog hoger plan te tillen. Aan het einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats en bepalen wij in overleg de datum van de uitvoering.

Prijzen:

  • 1e prijs: musical uitvoering in het Chassé Theater
  • 2e prijs: met de hele klas gratis naar een theatervoorstelling
  • 3e prijs: met de hele klas gratis naar de film

Voor wie: groep 8 
wanneer: di 16 jun
Duur: tussen 08.30 – 16.30
Kosten: gratis 
Locatie: Chassé Theater, Breda

Musicaluitvoering: een doordeweekse dag in overleg 

© Cultuurwinkel Breda