Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
Maatschappelijke stage
De maatschappelijke stage (afgekort MaS) is een verplichte, korte stage voor jongeren in het voortgezet onderwijs, waarin zij kennis maken met vrijwilligerswerk en een (onbetaalde) bijdrage leveren aan de samenleving.

De MaS is ook een een buitenkansje om actief kennis te maken met kunst  en cultuur! Als stagiair(e) ben je een ambassadeur voor de organisatie, je ziet wat vrijwilligerswerk betekent en merkt dat er binnen Kunst & Cultuur niets moois kan bestaan zonder vrijwilligers.

Je kunt op vele manieren worden ingezet bij kunst & cultuur. Bijvoorbeeld decors maken, kostuums ontwerpen, hand- en spandiensten bij het organiseren van een festival, assisteren bij (kinder)workshops.

Heb je belangstelling in een leuke, leerzame en zinvolle maatschappelijke stage? Ken je misschien al een organisatie op het gebied van kunst & cultuur waar je wat meer over zou willen weten of waar je zou willen werken. Vraag dan naar de mogelijkheden bij je docent of kijk alvast op de website: www.masbreda.nl. Hier vind je de nieuwste informatie, maar ook voorbeelden en tips.  

  

© Cultuurwinkel Breda