Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
Cultuurkaart en CJP
Weet je nog niet wat je met je Cultuurkaart kunt doen? Lees dan hier alles over deze culturele creditcard!

Alle leerlingen van het voortgezet onderwijs krijgen van het Ministerie van OCW een bijdrage per schooljaar. De school bepaalt of de leerlingen het cultuurgeld individueel en of collectief kunnen besteden. Zo heeft je docent de mogelijkheid om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Misschien gaan jullie wel met de hele klas naar de film, een museum, een theatervoorstelling of een concert. Vraag gerust aan je docent welke uitstapjes er op de planning staan.

 

Kijk voor meer informatie op:  Cultuurkaart.nl.

 

Betalen met je Cultuurkaart
Heb je geld op je Cultuurkaart, neem je kaart dan mee als je naar de bioscoop, het museum, het theater of een concert gaat. Daar kun je namelijk met je Cultuurkaart betalen (werkt hetzelfde als een pinpas). Een pincode heb je hiervoor niet nodig; alleen je pasje door de betaalautomaat halen bij het theater / de bioscoop is voldoende.

 

Kortingskaart

Je Cultuurkaart geldt, ook als er geen geld (meer) op staat, als een kortingspas. Met je Cultuurkaart krijg je alle kortingen die je ook met een CJP-pas krijgt. Eigenlijk zijn het er te veel om op te noemen, maar hier geven we alvast wat voorbeelden: Pathé, De Slegte, Accessorize, SIX, VanLeest en veel poppodia. Kijk op www.cultuurkaart.nl/korting voor een overzicht van álle topkortingen. 

© Cultuurwinkel Breda