Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
oproep plaatsen
U kunt hier ook úw oproep plaatsen. Vul het formulier in, en na controle wordt uw advertentie op het prikbord geplaatst.

oproepen
Project (re) writing history Stichting Onterfd Goed.
{mtx_images_text}

Een wedstrijd rondom het thema ‘De Typemachine’. Een project voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar die een passie hebben voor schrijven en fotografie.

Voor de schrijvers:
Schrijf een kort verhaal in het Nederlands met als thema “de schrijfmachine”. Gebruik maximaal 1500 woorden, en voeg geen illustraties toe. Stuur je verhaal getypt en opgeslagen als.DOC bestand naar: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).
Vergeet niet je gegevens (Naam, leeftijd, E-mailadres, telefoonnummer)toe te voegen!
Inzenden kan tot en met 28 februari 2013. Inzendingen die na deze datum worden ontvangen zijn uitgesloten van deelname.

Voor de fotografen:
Maak 1 tot 3 foto’s met als thema “de schrijver in beeld”. Je kiest zelf of je kleuren- of zwart/witfoto’s maakt. Sla ze op als jpeg, met een resolutie van 300 dpi en maximaal 25 cm breed. Stuur ze tot en met 28 Februari naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Inzendingen die na deze datum worden ontvangen zijn uitgesloten van deelname.
Vergeet niet je gegevens (Naam, leeftijd, E-mailadres, telefoonnummer)toe te voegen!

Uit de inzendingen zullen 10 schrijvers en 10 fotografen worden gekozen door een jury onder leiding van bekend auteur Thomas Olde Heuvelt en professioneel fotograaf Marcus Peters. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De uitslag zal na 25 maart bekend worden gemaakt via de websites van Stichting Onterfd Goed (http://www.onterfdgoed.nl )en SOlOS en (http://www.SOLOS.nu). De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Stichting Onterfd Goed behoudt zich het recht voor ingezonden foto’s en teksten te gebruiken ter promotie van het project.

Van de winnaars wordt verwacht dat ze in de eerste week van april beschikbaar zijn voor een bijeenkomst in ‘s-Hertogenbosch, bij Stichting Onterfd Goed. Daar vindt de officiële aftrap van het project plaats. Tijdens de eerste bijeenkomst ontmoet je de andere deelnemers, en uiteraard de professionals die zullen gaan coachen. Ook kunnen de schrijvers bij die gelegenheid de typemachine uitzoeken die zij in bruikleen zullen nemen voor het project.

Veel succes en plezier in het werken aan de opdracht! We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!Contact: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).


 

© Cultuurwinkel Breda