Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
oproep plaatsen
U kunt hier ook úw oproep plaatsen. Vul het formulier in, en na controle wordt uw advertentie op het prikbord geplaatst.

oproepen
Gezocht: 12 pers gezocht voor training creativiteit en ontwerpend leren.

Beste Icc-ers en coördinatoren van Het Taalatelier,

Kennis en vorming, oppervlakkig en diepgaand, pedagogisch en didactisch, materie die elke leerkracht van belang acht. Maar hoe combineer je wat essentieel is met je eigen onderwijspassie, de diversiteit van en groep en geef je tegelijkertijd vorm aan dat wat gehaald moet worden?

Bovenstaande onderwerpen en kernvraag staan centraal in de training “Creativiteit en ontwerpend leren”. Wij werken vanuit breinbewust leren, integreren meervoudige intelligentie met kunstzinnige werkvormen en onderwijsinhoud zoals b.v taal.(zie http://www.ab3.nu) Leerkrachten zeggen daarover: ‘Lekker praktisch, goede afwisseling tussen theorie en zelf ervaren, pittig doorwerken, inspirerende werkvormen, direct toepasbaar’. Als belangrijke redenen noemen zij dat wij voldoen aan de behoefte bij leerkrachten om op andere manieren vorm te geven aan lesprogramma’s, essentiële gesprekken op gang brengen, weerstand in teams weten te doorbreken, zelfreflectie in het team vergroten en kunst en creativiteit koppelen aan opbrengstgericht werken.

De meerdaagse training: ‘Creativiteit en ontwerpend leren’
- verschillende creatieve denkstrategieën en leren ontwerpen

Investering:
deelname aan de drie trainingsbijeenkomsten a 4 uur € 495,- pp
b.v. uit je individuele scholingsbudget (750 per 3 jaar)
inclusief documentatie.

Locatie: Basisschool de Liniedoorn, Breda

Datum :in overleg, b.v 3 woensdagmiddagen in mei/juni/september of 3 avonden.
Aanmelden: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Trainers:
  Alexandra van der Hilst, auteur van o.a. ‘Voorbij de kaders - Kunst in leren’ , ‘Binnen Buiten’,‘Hoogbegaafd, gave en opgave!’;
            internationaal spreker en begeleiding (onderwijs) innovatietrajecten.
      Ben van der Sanden, technisch ontwerper en leider van (internationale) innovatietrajecten onder andere bij Nationaal Lucht & Ruimtevaart Laboratorium, NOS / NOB, Telenor Communications ServicesContact: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)


 

© Cultuurwinkel Breda