Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
oproep plaatsen
U kunt hier ook úw oproep plaatsen. Vul het formulier in, en na controle wordt uw advertentie op het prikbord geplaatst.

oproepen
Fotowedstrijd over Vriendschap
{mtx_images_text}

Bibliotheek Breda organiseert een fotowedstrijd in het kader van het thema van de boekenweek: ‘vriendschap en andere ongemakken’. Iedereen wordt uitgedaagd om het thema vriendschap vast te leggen met de camera. De mooiste inzendingen maken kans op een leuke ‘vriendschapsprijs’.

Vriendschap is iets universeels. Toch heeft iedereen zijn eigen unieke ervaringen en belevingen.  In de wedstrijd van de bibliotheek gaat het om foto’s die vriendschap weergeven. Dat kan een jeugdfoto zijn met je beste vrienden, een foto van een speciale gebeurtenis of iets heel anders. Het thema vriendschap moet in ieder geval centraal staan.

De foto’s kunnen digitaal worden aangeleverd via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).
Bedenk een titel voor de foto en geef eventueel een korte omschrijving erbij. Vermeld ook naam en adres. De uiterste inzenddatum is 1 april 2012.
De verdere voorwaarden zijn te vinden op http://www.bibliotheekbreda.nl

Alle foto’s worden zo snel mogelijk na ontvangst geplaatst in het Boekenweek-fotoalbum op de Facebook-pagina van Bibliotheek Breda. De foto’s worden ook op een beeldscherm gepresenteerd in Bibliotheek Centrum. Dus hoe eerder een foto wordt ingestuurd, hoe meer mensen de foto kunnen bewonderen.

Deelnemers aan de fotowedstrijd maken kans op een leuke Bredase ‘vriendschapsprijs’, zoals met twee personen een gratis avondje naar de film bij Chassé Cinema, een bezoek aan MOTI, Museum of the Image of een concert van The Doors Alive of Splendid in Mezz. Winnaars krijgen begin april bericht.Contact: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)


 

© Cultuurwinkel Breda