Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
oproep plaatsen
U kunt hier ook úw oproep plaatsen. Vul het formulier in, en na controle wordt uw advertentie op het prikbord geplaatst.

oproepen
Binnenkijken op het Nederlands Instituut voor Animatiefilm (NIAf)

Op zondag 3 juni zet het NIAf in Tilburg de deuren open voor amateur animators, filmmakers, studenten, scholieren, kinderen en alle andere geïnteresseerden. Het is dé kans om eens te kijken hoe het maken van animatie in zijn werk gaat. Wie wilt en durft kan het zelf uitproberen. Hoe? Met tekeningen maar ook met voorwerpen, zand, klei of de computer. Eenvoudige voorwerpen uit rug- of broekzak kunnen een eigen leven leiden. Er is een animatiefilmer aanwezig die helpt om het zelf eens te proberen. Dat is leuk, want met animatie kan alles. In de Week van de Amateurkunst geeft het NIAf iedereen de kans. Ben je professioneel geïnteresseerd? Ook dan ben je van harte welkom!

Achter de deuren van het Nederlands Instituut voor Animatiefilm worden animatiefilms gemaakt. Filmmakers uit de hele wereld komen naar het NIAf om zich te specialiseren in animatiefilm, in de meest uiteenlopende technieken. Films die vaak in de prijzen vallen. Voor alle belangstellenden gaan nu de deuren open voor een rondleiding. Je kunt decors en animatiepoppen bewonderen en zelf een animatie maken of een digitaal karakter in beweging zetten. Natuurlijk zijn er ook films te zien die op het NIAf gemaakt zijn.
Noteer in je agenda en kom.

Zondagmiddag 3 juni, Van 14:00 – 17:00 uur, doorlopende inloop, en voor alle leeftijden.
Wil je zeker zijn voor een plaats, kondig dan je komst aan via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Toegang is gratis.

Als je een USB stick meeneemt, kun je jouw animatie ook mee naar huis nemen.Contact: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)


 

© Cultuurwinkel Breda