header_wide.gif
Editie: Februari Bezoek de website

bullit_003.gif
  Cultuurwinkel Breda
  Bezoekadres:
  Molenstraat 6
  4811 GS Breda
  tel: 076 5294341

  Postadres:
  Postbus 1951
  4801 BZ Breda

CKV Festival voor Docenten VO

Plan volgend schooljaar met behulp van het CKV Festival voor docenten VO, op woensdag 23 mei van 15.00u. Het laatste VO-overleg van dit schooljaar staat in het teken van 2012/2013. Laat je inspireren door de Bredase culturele instellingen, kom kijken achter de schermen en bepaal je keuze voor volgend schooljaar!
Culturele instellingen kunnen zich opgeven als zij hun aanbod willen laten zien in woord en/of beeld. Uit het onderwijs zijn directeuren, docenten en coördinatoren van harte welkom, meld je nu aan.

Voor beiden geldt: de inschrijving is geopend!


Lees verder

Maart is dansmaand bij De Ontdekking!

Alle leerlingen groep 1 t/m 8 van Breda 2 met de Grote Ontdekking worden in maart getrakteerd op een dansvoorstelling. Deze scholen krijgen binnenkort de DVD Danstijd. Daarmee kan je je voorbereiden op de voorstelling, door zelf te dansen, dans te maken en dans kijken.
Natuurlijk kan iedereen meedansen! Check daarvoor het aanbod voor dans op onze site. Waaronder: GRATIS naar het Zwanenmeer van Het Nationaal Ballet.

Weet je wanneer je gaat? Check je rooster online!


Lees verder

Overgisteren: Erfgoedproject voor groep 1 en 2

Het Breda’s Museum brengt samen met Erfgoed Brabant en Cultuurwinkel Breda het project Overgisteren: een ontdekkingstocht voor kleuters naar de begrippen ‘museum’, ‘vroeger’ en ‘bewaren’.
Op 11 april om 14.00 uur is er een informatiebijeenkomst in het Breda’s Museum voor alle ICC-ers en leerkrachten basisonderwijs. Cultuurwinkel Breda vertelt dan ook over de doorgaande leerlijn Erfgoed in Breda. De bijeenkomst duurt een uur en er is gelegenheid om vragen te stellen en je in te schrijven. Meld je aan bij l.timmers@breda.nl.


Lees verder

Welke sociale media gebruik jij?

Cultuurwinkel Breda overweegt sociale media in te zetten om samenwerking tussen scholen en culturele instellingen te stimuleren. Graag sluiten we aan bij de platforms die jullie al gebruiken. Daarom het vriendelijke verzoek deze korte vragenlijst in te vullen. Het beantwoorden vraagt slechts 1 minuut tijd.


De toekomst van de Cultuurkaart

Dinsdag 24 januari vond de informatiebijeenkomst over de Cultuurkaart plaats bij MOTI. Jennet Sintenie, projectleider Cultuurkaart, presenteerde de laatste stand van zaken. Feit is dat de rijksbijdrage per schooljaar 2012-2013 vervalt. De verplichte culturele activiteiten voor leerlingen blijven echter bestaan. CJP streeft naar een nieuwe opzet waarbij scholen 10 euro per leerling investeren in een Cultuurkaart en hier 15 euro aan cultureel tegoed voor terug krijgen. Cultuurwinkel zet alle punten op een rijtje en roept je op om budget te reserveren!


Lees verder

Agenda


 
© Cultuurwinkel Breda      Verwijder mij van de mailinglijst
send with 100hertz Email Marketer