header_wide.gif
Editie: Cultuureducatie met kwaliteit: Help je mee? Bezoek de website

bullit_003.gif
  Cultuurwinkel Breda
  Bezoekadres:
  Molenstraat 6
  4811 GS Breda
  tel: 076 5294341

  Postadres:
  Postbus 1951
  4801 BZ Breda

Aan: Culturele instellingen en basisscholen Breda

Heb je tien minuten tijd om bij te dragen aan kwalitatief cultuuronderwijs in Breda?

Zoals je misschien weet doen we mee aan de regeling ‘Cultuureducatie met Kwaliteit’ van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Hiermee hopen wij een kwaliteitsslag te slaan bij culturele instellingen en scholen om de kinderen in Breda nog beter cultuuronderwijs te geven.
Of we daar in slagen, dat kun jij ons vertellen!

Enkele scholen en instellingen doen actief mee aan deze regeling. Anderen profiteren indirect, omdat wij bijvoorbeeld De Ontdekking in dit traject meenemen.
Voor beide groepen geldt dat we graag de bevindingen vernemen, ook al is de inhoud van de regeling 'Cultuureducatie met Kwaliteit' je niet bekend.

De online tussenevaluatie is twee weken - t/m 5 oktober - beschikbaar via deze link:

VRAGENLIJST

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Zodra je op de verwijzing klikt, kom je automatisch op de online vragenlijst terecht. Alles wijst zich verder vanzelf.
Let op: Je dient de vragenlijst meteen in zijn geheel in te vullen. Als je tussentijds stopt, dan worden de antwoorden wel opgeslagen, maar kun je op een later moment niet verder met de vragenlijst.

We zullen deze vragen in de periode van de regeling (tot en met 2016) jaarlijks aan je voorleggen, zodat we ook daadwerkelijk weten of we een bijdrage leveren aan een kwaliteitsverbetering.

Uitkomsten van deze vragenlijst en andere ontwikkelingen binnen de regeling zijn te volgen via onze website en Facebook-pagina. Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

En bel of mail ons gerust als je naar aanleiding van deze vragen nieuwsgierig bent geworden.
Wij danken je heel hartelijk voor je medewerking!

Hartelijke groeten,


Femke van de Wiel
Cultuurwinkel Breda
 
 
© Cultuurwinkel Breda      Verwijder mij van de mailinglijst
send with 100hertz Email Marketer