Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
nieuws
16 05 2017
Internationaal Stiltefestival
Kaartverkoop van start!
Koop nu je tickets voor de voorstellingen die tijdens het Internationaal Stiltefestival te zien zijn. Van 13 t/m 18 juni 2017 is Breda voor de 4e keer het podium voor het Internationaal Stiltefestival. 
Zes dagen lang is er van alles te beleven voor jong en oud. Van theater- en locatievoorstellingen, work in progress tot creatieve workshops.
Bezoek bijvoorbeeld Les Moutons / Schapen (gratis) tijdens de opening op woensdag 14 juni 13:30. Of Oorlog; het verhaal over kinderen en hun opvattingen over de oorlog. Of bezoek een echte première; de voorstelling Overtreffende trap van dansgezelschap de Stilte die tijdens het festival in première gaat.


Geef me de vijf! 

Wij vinden het belangrijk dat álle kinderen uit Breda en omgeving een kans krijgen om mooie voorstellingen te bezoeken tijdens het Internationaal Stiltefestival.
Jij kan ons helpen door mee te doen aan ‘Geef me de vijf!’: doneer 5 kaarten (totaal € 50,-) voor de benefietvoorstelling van Tiger Tale op vrijdag 16 juni in het Chassé Theater.
Wij zorgen ervoor dat de kaartjes bij de juiste kinderen terechtkomen! Voor meer informatie, neem contact op met onze zakelijk leider. Doe jij mee aan deze actie? Neem dan contact op met het Internationaal Stiltefestival. 

De voorstelling Tiger Tale staat op vrijdag 16 juni in het teken van het Jeugdcultuurfonds.

Meld je aan als vrijwilliger!

Het Internationaal Stiltefestival kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Zowel in de aanloop naar het festival als tijdens het festival kunnen we nog extra handjes gebruiken. Zo zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij o.a. de promotie, opbouw, publieksbegeleiding, ticketverkoop en begeleiding van artiesten.

Wil jij jouw steentje bijdragen om het festival tot een succes te maken? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar vrijwilligers@stiltefestival.com 

© Cultuurwinkel Breda