Cultuurwinkel Breda logo
nieuws
15 12 2014
Chassé Kleurwedstrijd voor groep 1 t/m 4!
De decemberfeestmaand is aangebroken. Een drukke tijd vol feestdagen en cadeautjes! Ook het Chassé Theater geeft graag iets leuks weg. Daarom organiseren zij een kleurwedstrijd voor de onderbouw!

Kikker is jarig - Kleurwedstrijd groep 1 + 2
Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Kikker het levenslicht zag. Sindsdien heeft hij met zijn vriendjes Varkentje, Eend, Haas en Rat talloze avonturen beleefd. Om zijn verjaardag te vieren komt de gloednieuwe Kikkermusical naar het Chassé Theater.
Kleuren jullie een mooie verjaardagsmuts voor Kikker? De mooiste inzending mag met de hele klas naar de Kikkermusical, op 21 januari in het Chassé Theater!

Pippi Langkous – kleurwedstrijd groep 3 + 4
Pippi is terug in het theater met een nieuwe voorstelling! Het beroemde meisje met de oranje vlechten zet de boel flink op z’n kop, samen met haar buurkinderen Tommie en Annika, haar aapje Meneer Nilsson en haar paard Witje. Kleur de speciale Pippi-kleurplaat op je allermooist in, want de mooiste inzending mag met de hele klas naar de Pippi Langkous, op 31 januari in het Chassé Theater!

Opsturen - uiterlijk 9 januari
Voorzie elke kleurplaat van naam, leeftijd, groep en schoolnaam. Bundel de kleurplaten per klas en stuur deze op naar het Chassé Theater:

Chassé Theater
t.a.v. Karlijn Gerritsen
postbus 1135
4801 BC Breda

Veel kleur-, plak- en knutselplezier, maak er iets moois van! 

© Cultuurwinkel Breda