Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
De Ontdekking
De Ontdekking is de naam van het cultuurmenu voor het primair onderwijs, dat afgenomen wordt door bijna alle basisscholen in Breda.

Wekelijks zijn dan ook honderden Bredase kinderen onder schooltijd bezig met een of andere vorm van cultuur. Ze volgen een historische speurtocht in de Grote Kerk, voeren opdrachten uit in de wijkbibliotheek, krijgen les van een dansdocent op hun school of bereiden zich voor op een uitstapje naar een theatervoorstelling. Bredase instellingen op het gebied van cultuur leveren samen met Kunstbalie (Noord-Brabant) op verschillende manieren hun bijdrage aan deze cultuureducatie voor het basisonderwijs.
 

De Ontdekking zit vol met het rijke cultuureducatieve aanbod van Breda, speciaal samengesteld voor álle kinderen in Breda. Omdat er zoveel over te vertellen is, hebben we een aparte pagina ingericht over De Ontdekking. Deze is te vinden via onderstaande link of onder het kopje 'Scholen' op de homepagina. 

Als je het overzicht van alle activiteiten binnen De Ontdekking wilt zien, kies dan rechts op de homepage in de zoekmachine voor Primair Onderwijs / Context / Onderdeel van De Ontdekking. 

© Cultuurwinkel Breda