Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
Archief
Benieuwd naar activiteiten voor het voortgezet onderwijs die eerder hebben plaatsgevonden? Zie de verslagen van eerdere bijeenkomsten, het nieuwsbrief archief en de verslaglegging van het CKV Festival.

Overleg Cultuur & Onderwijs VO verslagen
Onder het kopje netwerkbijeenkomsten vind je bij 'downloads' de verslagen van bijeenkomsten. Wil je ze ook per mail ontvangen stuur dan een mail aan Simone Dresens.

Nieuwsbrief
Maandelijks verstuurt Cultuurwinkel Breda een nieuwsbrief naar contacten en geinteresseerden. Hierin houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, brengen we vraag en aanbod onder de aandacht en tippen we je over wat er allemaal te doen is in het veld. Wil je een reeds verzonden nieuwsbrief lezen kijk dan in het archief. Sta je nog niet op de mailinglijst? Schrijf je dan in via deze link.

CKV Festival
Eén van de belangrijkste activiteiten voor het voortgezet onderwijs was tot 2013 het jaarlijkse CKV Festival. De deelname van de scholen hieraan nam echter de afgelopen jaren steeds verder af. Daarom is besloten met deze activiteit te stoppen en op zoek te gaan naar een alternatief dat beter aansluit op de wensen en mogelijkheden van het voortgezet onderwijs. Dit is Netwerk en Maatwerk geworden. In de links en bijlages kun je nog eens terugblikken op het CKV Festival.
CKV Festival 2011 / Moodfilm


 

© Cultuurwinkel Breda