Cultuurwinkel Breda logo Project aanmelden
26 06 2017
Eerste W&T café West-Brabant in De Uitvindfabriek
Het eerste W&T café gaat van start. We pakken een thema bij de kladden dat landelijk erg in de belangstelling staat: Coderen en Programmeren. Waarom is dit een belangrijk onderwerp? Welke vaardigheden leert mijn klas dan eigenlijk? Hoe pak ik dit aan? Deze maandagavond helpen we je antwoord te vinden op deze vragen. Met een interessante keynote-spreker en vier workshops, waarvan je er 2 kunt volgen.

Het eerste W&T café gaat van start. We pakken een thema bij de kladden dat landelijk erg in de belangstelling staat: Coderen en Programmeren. Waarom is dit een belangrijk onderwerp? Welke vaardigheden leert mijn klas dan eigenlijk? Hoe pak ik dit aan? Deze maandagavond helpen we je antwoord te vinden op deze vragen. Met een interessante keynote-spreker en vier workshops, waarvan je er 2 kunt volgen.

Programma maandag 26 juni 2017
18.30 - 19.00 inloop en ontvangst  
19.00 - 19.30 welkom en keynote Tessa van Zadelhoff en Pauline Maas
19.30 - 20.30 workshopronde 1
20.30 - 21.30 workshopronde 2
21.30             afsluiting

Meld je snel aan, we hebben plaats voor 60 deelnemers.
Namens het  kernteam Kiezen-voor-Technologie West-Brabant

Meer informatie over de workshops klik op onderstaande link. 

© Cultuurwinkel Breda